A Jegycenter.hu szolgáltatásáról

Írta: Bódi Gergő

Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntjük a www.jegycenter.hu internetes oldalon, a Jegyáruház Jegyiroda programgyüjtő-portálján.
Ez az az oldal, melyre régóta várt, nálunk ugyanis egy helyen találja az összes országosan elérhető rendezvényt, legyen az színházi előadás, koncert, sportesemény vagy fesztivál, s mindezeken felül a magyar piac számára elérhetővé tett külföldi rendezvényeket is böngészheti a www. jegycenter.hu segítségével.
Tehát több órányi keresgélést spórolhat meg, ha minket választ, ezen kívül a legtöbb rendezvényre néhány kattintással belépőjét is megvásárolhatja bankkártyája segítségével, valamint igénybe veheti a Jegyáruház Jegyiroda szolgáltatását (személyes vásárlás irodánkban, továbbá házhozszállítás átutalásos vagy utánvétes fizetéssel, GLS futárszolgálattal).

1. Az oldal működése:

A Jegyáruház Jegyiroda működése során felhalmozott információk és tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy célunkat (a szórakozni, művelődni, kikapcsolódni vágyók egyszerű, könnyű és gyors informálását) a www.jegycenter.hu oldallal elértük, nálunk ugyanis egy csokorba gyűjtve találja mind a négy országosan működő on-line rendszer (a TEX Hungary, az Interticket, a Ticketportal és a Ticketpro) teljes program- és jegykínálatát!
A www.jegycenter.hu oldalon, a kapcsolódó szlogenhez híven ("Teljes kínálat. Semmi több.") tehát az összes elérhető szabad hely közül válogathat, nem kell kompromisszumokat kötnie, csak a Menüpontokat vagy a több helyen is elérhető Programkeresőt használnia!
A Bankkártyás fizetés (és otthoni nyomtatás) minden esetben a rendezvények leírásában is meghatározott on-line rendszereket birtokló és üzemeltető cégek saját hálózatán és az általuk kialakított és meghatározott feltételrendszer alapján történik. A vásárlási/fizetési tranzakciók az említett cégek felé irányulnak, a www.jegycenter.hu oldalt üzemeltető Jegyáruház Kft. felé pénzügyi teljesítés ilyen esetekben nem történik, az említett tranzakciókért a Jegyáruház Kft. anyagi felelősséget nem vállal, a tranzakciók közben felmerülő problémák kezelését és a hibaelhárítást, valamint az egyéb tájékoztatást is a kapcsolódó cégek biztosítják. A Jegyáruház Kft azonban szavatolja, hogy azok az internetes tartalmak, melyekre az események leírásánál található linkek mutatnak (tehát amely oldalakra az átirányítások történnek) megbízhatóak és biztonságosak, a szolgáltatások közvetítése érvényes szerződéses feltételek alapján történik.
Mindegyik on-line vásárlási rendszer használatához külön regisztráció szükséges, mely eljárásra az adott üzemeltető irányelvei az irányadóak, a regisztráció, valamint a fizetési tranzakció során megadott információkról a Jegyáruház Kft. nem értesül, azokat semmilyen formában sem kezeli/tárolja.

2. Néhány gyors tipp:

- Sok olyan címet találhat, melyből a keresés, annak ellenére, hogy az adott rendezvényhez nem tartozik több időpont, több találatot hoz, vagy egy időpontban többször szerepel az adott esemény. Ennek egyszerű az oka, ugyanis a főszervezők gyakran megosztják a jegykontingenseket az on-line rendszerek között, tehát célszerű az összes találatot átböngészni, így lehet ugyanis a nézőtér legjobb helyeit megtalálni, és éppen ez a legfontosabb előnye a www.jegycenter.hu oldalnak. Az adott események rövid leírásánál mindig megtalálja, hogy melyik cég jegykontingensént éri el éppen, erre akár a Jegyáruház Jegyirodán keresztül történő megrendelés során is hivatkozhat...
- Amennyiben nem akar bankkártyával fizetni, böngéssze át a szabad helyeket (minden kötelezettség nélkül a bankkártyás linkre kattintva) és ezek után válassza a Jegyáruház Jegyiroda szolgáltatását (személyes-, vagy házhozszállításos vásárlás) a "Rendelés Bankártya nélkül" menüpontra kattintva, és akár a pontos helyek megjelölésével együtt küldje el nekünk megrendelését, mi pedig a legkörültekintőbben járunk majd el annak feldolgozásakor. Minden, a megrendeléssel kapcsolatos információt szintén az említett menüpont alatt olvashat.
- Valamit így sem talál, esetleg egyéb problémája vagy kérdése van? Kattintson a "Kapcsolat" menüpontra és bátran kérdezzen tőlünk, mindenben állunk szíves rendelkezésére!

Jó böngészést és tartalmas szórakozást kíván a Jegycenter.hu üzemeltetője, a Jegyáruház Kft.!
Jegycenter.hu - Teljes kínálat. Semmi több.

Jegyáruház Jegyiroda - Legyen mehetnéke!